Zonnepanelen

Op zoek naar een duurzame manier van energie om uw woning te voorzien van elektriciteit en verwarming? Kies voor zonne-energie! Lenko Energietechniek is erkend installateur van zonnepanelen voor uw woning.

Zonnepanelen voor uw huis

Denk u erover om zonnepanelen te laten installeren voor uw woning? Een zonnepanelensysteem is een goede investering die op lange termijn veel opbrengt.

Daarnaast zijn zonnepanelen ook zeer milieuvriendelijke en een bron van hernieuwbare energie doordat u uw eigen groene energie opwekt. Doe een beroep op Lenko Energietechniek voor gratis advies en een zorgeloze installatie van uw zonnepanelen.

Is uw woning geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen? Afhankelijk van uw dak en woonst zorgen wij voor de meest gepaste optie om uw woning te voorzien van een goede zonnepanelen-installatie.

Zonnepanelen

Vragen over zonnepanelen?

Zonnepanelen kunnen op verschillende manieren en op een grote verscheidenheid aan dakmaterialen worden gemonteerd. Uiteraard komen daar veel vragen bij aan te pas. Daarom staan wij u graag te woord met gratis advies en kan u bij ons steeds terecht. Contacteer ons of maak een vrijblijvende afspraak!

Een professional komt ter plaatse en neemt de omgeving en de opstelling op het dak in zich op als u van plan bent zelf groene stroom op te wekken. We personaliseren ons voorstel voor u op basis van uw typische gebruikspatronen. U kunt uw energieverbruik en kosten aanzienlijk verminderen en tegelijkertijd de planeet helpen.

  • Hoeveel zonnepanelen mag je op je dak?
  • Welke dakpannen zijn geschikt voor zonnepanelen?
  • Kunnen zonnepanelen op oude dakpannen?
  • Zonnepanelen als afdak: kunnen zonnepalen op een overkaping?
  • Kan een plat dak zonnepanelen dragen?
  • Kunnen zonnepanelen op een groendak?
  • Kunnen zonnepanelen op een rieten dak?
  • Wat is de ideale hellinshoek voor zonnepanelen?
  • Is mijn meterkast geschikt voor zonnepanelen?

Werking zonnepanelen

Een zonnepaneel bestaat uit vele afzonderlijke siliciumcellen die door het fotovoltaïsche effect zonlicht omgezet worden in elektrische spanning namelijk elektriciteit.

Een omvormer zet de 200 volt gelijkstroom die van de zonnepanelen komt om in de standaard 230 volt wisselstroom. Stroom die al is verbruikt, kan niet worden gebruikt om een standaard elektriciteitsnet van stroom te voorzien.

Om te voorkomen dat het gewone elektriciteitsnet niet gevoed wordt door een verbuikte stroom kan een tweede elektriciteitsmeter geplaatst en aangemeld worden in de meterkast naast de primaire elektriciteitsmeter.

Zonnepanelen

Lenko Energietechniek, uw specialist voor alle
warmtepompen, vloerverwaming en zonnepanelen!

Als ervaren installateur van zonnepanelen biedt Lenko Energietechniek u advies op maat en professionele installatie van zonnepanelen in uw woning. Onze experts kunnen u helpen bij het kiezen van het juiste systeem en het aanleggen van de zonnepanelen op een efficiënte en duurzame manier. In het kader van een totaalaanpak werken we daarom ook nauw samen onze collega-expert Gerry Nys.

Wij zijn ook gespecialiseerd in vloerverwarming en warmtepompen, en kunnen u adviseren over hoe deze technieken kunnen worden toegepast bij de verwarming van uw woning. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Installateur zonnepanelen

Bent u opzoek naar een installateur voor het plaatsen van zonnepanelen voor uw woning? Voor het aankopen en laten installeren van zonnepanelen bent u bij Lenko Energietechniek aan het juiste adres.

Niet alleen komt u in contact met een expert op vlak van zonnepanelen, wij geven u ook graag advies over de juiste opstelling van uw zonnepanelen, de opbrengt en terugverdientijd en onze werkwijze. Wij plaatsen enkel de beste en meeste betrouwbare merken van zonnepanelen. Contacteer ons voor meer informatie.

Zonnepanelen

Besparen met zonnepanelen?

Zonnepanelen kopen is nog steeds zeer populair in vlaanderen en blijft nog steeds interessant, zeker met de premies op zonnepanelen. Met zonnepanelen op uw dak bespaart u niet alleen een flink bedrag, zonnepanelen hebben ook een hoog rendement en u leeft duurzamer en beter bereid op de toekomst.

Waarom zou u geen zonnepanelen installeren? Investeer in zonlicht en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan op maat voor de plaatsing van zonnepanelen op uw dak.

Zonnepanelen

Premies voor zonnepanelen

Wist u dat indien u uw woning voorziet van zonnepanelen u ook recht heeft op de premie van Fluvius voor het plaatsen van zonnepanelen?
Bekijk via premies voor zonnepanelen aan welke voorwaarden u moet voldoen en op hoeveel premie u recht hebt.