Lenko Energietechniek

Over Ons

Lenko Energietechniek is een bedrijf dat gespecialiseerd is in vloerverwarming, zonnepanelen en warmtepompen op basis van hernieuwbare energie.

Onze ervaren vakmensen kunnen u adviseren over de beste oplossing voor uw woning en deze professioneel en efficiënt installeren.

Of het nu gaat om een nieuwbouwwoning of een renovatieproject, wij staan klaar om u te helpen bij het creëren van een comfortabele en energiezuinige woning. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

In welke regio werken we?

Onze thuisbasis is Begijnendijk, gelegen op het kruispunt tussen Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant.

Vandaar dat we dan ook actief zijn in deze 3 regio’s.

We komen overal tot in een straal van ongeveer 40 km rondom onze uitvalbasis.

D.w.z. dat we actief zijn in regio’s zoals Mechelen, Kampenhout, Zemst, Steenokkerzeel, Zaventem, Tervuren, Oud-Heverlee, Leuven, Diest, Tienen, Aarschot, Hasselt, Beringen, Geel, Westerlo, …

Over ons
Over ons

Waarom kiezen voor Lenko Energietechniek?

Lenko Energietechniek is gespecialiseerd in vloerverwarming, zonnepanelen en warmtepompen op basis van hernieuwbare energie, en heeft jarenlange ervaring met de installatie van deze systemen.

Wij bieden advies op maat en verzorgen de professionele installatie, zodat u verzekerd bent van een efficiënte en duurzame oplossing.

Wij staan garant voor kwaliteit en service, en bieden wij na-service en onderhoud voor alle door ons geïnstalleerde systemen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw verwarming en sanitair, dan is Lenko Koeltechniek de juiste keuze!

  • Duidelijke prijsofferte
  • Jarenlange ervaring
  • Advies op maat
  • Professionele installatie
  • Duurzame oplossingen
  • Kwaliteit en service
  • Na-service en onderhoud
  • Betrouwbare partner
  • Erkend installateur

Certificaties en erkenningen

Erkend installateur voor warmptepompen en zonnepanelen

Als erkend installateur voor warmtepompen en zonnepanelen biedt Lenko Energietechniek u professionele diensten op het gebied van hernieuwbare energie. Onze ervaren vakmensen zijn gespecialiseerd in de installatie van warmtepompen en zonnepanelen, en kunnen u adviseren over de beste oplossing voor uw woning. Wij werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden en bieden na-service en onderhoud voor alle geïnstalleerde systemen.

Gecertificeerd koeltechnisch bedrijf: LNE/ERK/BKS/2016/00075
Gecertificeerd installateur warmtepompen:  02563

Over ons

Lenko Energietechniek, uw specialist voor alle
warmtepompen, vloerverwaming en zonnepanelen!

Wilt u meer info, een gratis offerte of een vrijblijvende afspraak? Bij
Lenko Energietechniek krijgt u een duidelijke en vrijblijvende prijsofferte.

Herstellingen en onderhoud

Als klant van Lenko Energietechniek kunt u bij ons terecht voor herstellingen aan uw installaties. Onze ervaren vakmensen staan klaar om u te helpen bij het oplossen van eventuele problemen met uw warmtepompen, zonnepanelen of vloerverwarming.

Wij werken snel en efficiënt om uw installatie weer in optimale staat te brengen. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor herstellingen.

Over ons

Lenko Energietechniek is erkend DAIKIN Dealer

Als erkend DAIKIN Dealer biedt Lenko Energietechniek professionele diensten op het gebied van verwarming en koeling. Onze ervaren vakmensen zijn gespecialiseerd in de installatie van DAIKIN systemen, en kunnen u adviseren over de beste oplossing voor uw woning of bedrijf. Wij werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden en bieden na-service en onderhoud voor alle geïnstalleerde systemen.

Wilt u meer info, een gratis offerte of een vrijblijvende afspraak? Bij
Lenko Energietechniek krijgt u een duidelijke en vrijblijvende prijsofferte.

Over ons