Totaalprojecten

Op zoek naar een vakman bij het bouwen of renoveren van uw woning? Lenko Energietechniek is gespecialiseerd in totaalprojecten voor nieuwbouw en renovatie.

Totaalprojecten

Bij Lenko Energietechniek zijn wij gespecialiseerd in totaalprojecten voor nieuwbouw en renovatie. Wij staan in voor alles wat te maken heeft met verwarming en sanitair, op basis van hernieuwbare energietechnieken zoals warmtepompen, zonnepanelen en vloerverwarming.

Onze ervaren vakmensen kunnen u adviseren over de beste oplossing voor uw woning en deze professioneel en efficiënt installeren. Of het nu gaat om leidingen slijpen of het installeren van sanitaire toestellen, wij nemen graag al uw zorgen uit handen.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Totaalprojecten

Lenko Energietechniek, uw specialist voor alle
warmtepompen, vloerverwaming en zonnepanelen!

Wilt u meer info, een gratis offerte of een vrijblijvende afspraak? Bij
Lenko Energietechniek krijgt u een duidelijke en vrijblijvende prijsofferte.

Hernieuwbare energie

Warmtepompen en zonnepanelen zijn beide vormen van hernieuwbare energie, die worden gebruikt om elektriciteit op te wekken.

Warmtepompen werken door het opnemen van warmte uit de lucht, de grond of het water, en deze warmte te gebruiken om water of lucht te verwarmen.

Zonnepanelen produceren elektriciteit door middel van fotovoltaïsche cellen, die de zonnestralen omzetten in elektriciteit. Beide technieken zijn efficiënt en milieuvriendelijk, en kunnen worden toegepast bij verwarming en sanitair in woningen.

Totaalprojecten

Renovatiepremies

Wist u dat indien u uw woning renoveert vaak ook recht heeft openkele premies voor het verbeteren van uw woonst?
Bekijk via premies voor renovatie op welke premies u recht hebt.