Zonnepanelen installateur Herent

Zonnepanelen plaatsen in Herent? Zonnepanelen kopen en laten plaatsen met vertrouwen? Kies voor zonne-energie via Lenko Energietechniek, erkend zonnepanelen installateur in Herent.

Zonnepanelen installateur Herent

Wilt u zonnepanelen kopen en laten installeren? Een zonnepanelensysteem is een goede investering die op lange termijn veel opbrengt.

Daarnaast zijn zonnepanelen ook zeer milieuvriendelijk en een bron van hernieuwbare energie doordat u uw eigen groene energie opwekt. Doe een beroep op Lenko Energietechniek voor gratis advies en een zorgeloze installatie van uw zonnepanelen.

Is uw woning geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen? Afhankelijk van uw dak en woonst zorgen wij voor de meest gepaste optie om uw woning te voorzien van een goede zonnepanelen-installatie.

Herent

Zonnepanelen installateur Herent

Certificaties en erkenningen

Als u een zonnepanelen installateur zoekt, doet u er goed aan om te kiezen voor een erkend aannemer. Zonnepanelen installateur Lenko Energietechnieken biedt u deze garantie.

Als erkend installateur voor zonnepanelen in Herent biedt Lenko Energietechniek u professionele diensten op het gebied van zonne energie, groene energie en duurzame energie. Onze ervaren vakmensen zijn gespecialiseerd in de installatie van warmtepompen en zonnepanelen, en kunnen u adviseren over de beste oplossing voor uw woning. Wij werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden en bieden na-service en onderhoud voor alle geïnstalleerde systemen.

In welke regio werken we?

Onze thuisbasis is Begijnendijk, gelegen op het kruispunt tussen Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant.

Vandaar dat we dan ook actief zijn in deze 3 regio’s.

We komen overal tot in een straal van ongeveer 40 km rondom onze uitvalbasis.

D.w.z. dat we actief zijn in regio’s zoals Aarschot, Antwerpen, Averbode, Baal, Beezel, Begijnendijk, Bekkevoort, Beringen, Berlaar, Bertem, Betekom, Bierbeek, Bonheiden, Booischot, Boom, Boortmeerbeek, Boutersem, Buken, Diest, Duffel

Herent
Herent

Lenko Koeltechniek, actief in regio Herent & omstreken.

Lees zeker ook enkele van onze Google reviews.

Vragen over zonnepanelen?

Zonnepanelen kunnen op verschillende manieren en op een grote verscheidenheid aan dakmaterialen worden gemonteerd. Uiteraard komen daar veel vragen bij aan te pas. Daarom staan wij u graag te woord met gratis advies en kan u bij ons steeds terecht. Contacteer ons of maak een vrijblijvende afspraak!

Een professional komt ter plaatse en neemt de omgeving en de opstelling op het dak in zich op als u van plan bent zelf groene stroom op te wekken. We personaliseren ons voorstel voor u op basis van uw typische gebruikspatronen. U kunt uw energieverbruik en kosten aanzienlijk verminderen en tegelijkertijd de planeet helpen.

 • Hoeveel zonnepanelen mag je op je dak?
 • Welke dakpannen zijn geschikt voor zonnepanelen?
 • Kunnen zonnepanelen op oude dakpannen?
 • Zonnepanelen als afdak: kunnen zonnepalen op een overkaping?
 • Kan een plat dak zonnepanelen dragen?
 • Kunnen zonnepanelen op een groendak?
 • Kunnen zonnepanelen op een rieten dak?
 • Wat is de ideale hellinshoek voor zonnepanelen?
 • Is mijn meterkast geschikt voor zonnepanelen?

Werking zonnepanelen

Een zonnepaneel bestaat uit vele afzonderlijke siliciumcellen die door het fotovoltaïsche effect zonlicht omgezet worden in elektrische spanning namelijk elektriciteit.

Een omvormer zet de 200 volt gelijkstroom die van de zonnepanelen komt om in de standaard 230 volt wisselstroom. Stroom die al is verbruikt, kan niet worden gebruikt om een standaard elektriciteitsnet van stroom te voorzien.

Om te voorkomen dat het gewone elektriciteitsnet niet gevoed wordt door een verbuikte stroom kan een tweede elektriciteitsmeter geplaatst en aangemeld worden in de meterkast naast de primaire elektriciteitsmeter.

Herent

Zonnepanelen kopen Herent – waar moet je rekening mee houden?

 1. Het type zonnepanelen: Er zijn twee hoofdtypen zonnepanelen: monokristallijne en polykristallijne. Monokristallijne panelen zijn doorgaans duurder, maar ook efficiënter en hebben een langere levensduur. Polykristallijne panelen zijn goedkoper, maar ook minder efficiënt.
 2. De efficiëntie: Het rendement van zonnepanelen wordt gemeten in wattpiek (Wp). Hoe hoger het wattpiek, hoe meer energie het paneel kan opwekken. Kijk dus naar panelen met een hoog wattpiek.
 3. De grootte van het paneel: Hoe groter het paneel, hoe meer energie het kan opwekken. Maar houd er rekening mee dat grotere panelen ook duurder zijn en dat je misschien niet genoeg ruimte op je dak hebt om alle panelen te plaatsen die je wilt.
 4. De garantie: Zonnepanelen hebben doorgaans een garantie van 25 jaar, maar sommige fabrikanten bieden langere garanties aan. Zorg ervoor dat je weet wat de garantievoorwaarden zijn voordat je een aankoop doet.
 5. De kosten: Vergelijk de prijzen van verschillende merken en leveranciers voordat je een aankoop doet. Houd er rekening mee dat je misschien in aanmerking komt voor subsidies of leningen om de kosten van zonnepanelen te verminderen.
 6. De installatie: Zorg ervoor dat je een gekwalificeerde en ervaren installateur kiest om je zonnepanelen te installeren. Dit zal ervoor zorgen dat het werk goed wordt gedaan en dat je de maximale opbrengst uit je panelen kunt halen.

Zonnepanelen kopen Herent – waarom is het advies van een zonnepanelen installateur zo belangrijk?

Het is belangrijk om advies te vragen aan een zonnepanelen installateur voordat je zonnepanelen koopt, omdat zij je kunnen helpen om het juiste systeem te kiezen voor jouw specifieke behoeften en omstandigheden. Er zijn verschillende factoren waar je rekening mee moet houden, zoals de grootte van je dak, de oriëntatie en helling van je dak, de beschikbare ruimte voor zonnepanelen, en de hoeveelheid zonlicht die je huis ontvangt. Een ervaren zonnepanelen installateur kan je helpen om al deze factoren te beoordelen en het juiste systeem voor je te kiezen.

Bovendien kan een installateur je ook helpen om de kosten van het systeem te bepalen en eventuele subsidies of leningen te verkrijgen om de kosten te verminderen. Ze kunnen ook advies geven over hoe je het meeste uit je zonnepanelen kunt halen door bijvoorbeeld het gebruik van je elektrische apparaten te optimaliseren.

Tenslotte is het ook belangrijk om een gekwalificeerde en ervaren installateur te kiezen om je zonnepanelen te installeren, omdat dit ervoor zorgt dat het werk goed wordt gedaan en dat je de maximale opbrengst uit je panelen kunt halen. Een slechte installatie kan leiden tot problemen met het systeem en lagere opbrengsten.

Lenko Energietechniek, uw specialist voor alle
warmtepompen, vloerverwaming en zonnepanelen!

Als ervaren installateur van zonnepanelen biedt Lenko Energietechniek u advies op maat en professionele installatie van zonnepanelen in uw woning. Onze experts kunnen u helpen bij het kiezen van het juiste systeem en het aanleggen van de zonnepanelen op een efficiënte en duurzame manier.

Wij zijn ook gespecialiseerd in vloerverwarming en warmtepompen, en kunnen u adviseren over hoe deze technieken kunnen worden toegepast bij de verwarming van uw woning. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Installateur zonnepanelen

Bent u opzoek naar een installateur voor het plaatsen van zonnepanelen voor uw woning? Voor het aankopen en laten installeren van zonnepanelen bent u bij Lenko Energietechniek aan het juiste adres.

Niet alleen komt u in contact met een expert op vlak van zonnepanelen, wij geven u ook graag advies over de juiste opstelling van uw zonnepanelen, de opbrengt en terugverdientijd en onze werkwijze. Wij plaatsen enkel de beste en meeste betrouwbare merken van zonnepanelen. Contacteer ons voor meer informatie.

Herent

Besparen met zonnepanelen?

Zonnepanelen kopen is nog steeds zeer populair in vlaanderen en blijft nog steeds interessant, zeker met de premies op zonnepanelen. Met zonnepanelen op uw dak bespaart u niet alleen een flink bedrag, zonnepanelen hebben ook een hoog rendement en u leeft duurzamer en beter bereid op de toekomst.

Waarom zou u geen zonnepanelen installeren? Investeer in zonlicht en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan op maat voor de plaatsing van zonnepanelen op uw dak.

Herent

Premies voor zonnepanelen

Wist u dat indien u uw woning voorziet van zonnepanelen u ook recht heeft op de premie van Fluvius voor het plaatsen van zonnepanelen?
Bekijk via premies voor zonnepanelen aan welke voorwaarden u moet voldoen en op hoeveel premie u recht hebt.